Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόλα: Έχω καταλήξει στο σχήμα αλλά θα το συζητήσω με τους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Να βρουν την πραγματική τους ταυτότητα ζήτησε ο Κόλα από τους παίκτες ενόψει του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ. “Να βγει ο εγωισμός μας” τόνισε ο Δέλλας.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ο πρώτος για τον Μπλένταρ Κόλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα και γι’ αυτό παρά το ότι έχει καταλήξει στο σχήμα που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει, θα το συζητήσει πρώτα με τους παίκτες και τον Γκρέταρσον.

“Έχω κάποιες σκέψεις, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει. Αύριο το πρωί θα έχω αποφασίσει. Θα μιλήσω με τον κ. Γκρέταρσον, τον κ. Βαμβακά και με κάποιους παίκτες.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να βρουν την πραγματική τους ταυτότητα. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε από τη στιγμή της παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν να βοηθήσουμε την ομάδα πνευματικά και ψυχολογικά. Δεν είναι απλό γεγονός η αποχώρηση του προπονητή από μια ομάδα, είναι κάτι μεγάλο.

Αισθάνθηκα μεγάλη ευθύνη και τιμή που μου ανατέθηκε αυτή η θέση. Δεν είμαι σε θέση να διαλέξω παιχνίδια. Σημασία έχει το ματς που έχουμε μπροστά μας και η ομάδα έχει μία ευκαιρία να δείξει ότι έχει την ποιότητα και την ικανότητα να κάνει το επόμενο βήμα.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας:

“Υπάρχει αναστάτωση, αλλά είναι καλό που έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό. Μπορούμε να ξεφύγουμε από τον προβληματισμό που υπάρχει. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βγει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός μας και να δείξουμε την αξία μας. Να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Είναι νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης. Δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε κανέναν. Όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι μαζί χάνουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

Όσον αφορά στην ευκολία με την οποία δέχεται η ΑΕΚ τόνισε: 

“Το θέμα δεν είναι η τετράδα στην άμυνα, αλλά η συνολική αμυντική λειτουργία. Δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά αυτό οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μόνο έτσι θα βγούμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.”

Μπάγεβιτς: Έπρεπε να φύγω μετά την Καβάλα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε