Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κόλλησαν… στο “μηδέν” – Μοιρασιά στα Πηγάδια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχτηκαν Ξάνθη και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις. Στους 26 βαθμούς και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ, στους 25 βαθμούς έφτασε η Ξάνθη, η οποία παρέμεινε στην πέμπτη θέση και κράτησε το αήττητο της για όγδοη διαδοχική αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή ισοπαλία για τον “δικέφαλο του Βορρά” και τρίτη εκτός έδρας. Τέταρτη ισοπαλία την φετινή σεζόν για τους Ακρίτες και τρίτη εντός έδρας.

Κακός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετά φάουλ στον χώρο του κέντρου και με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε κυρίως με τον Σαλπιγγίδη  να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βιβιανί. Αντίθετα οι γηπεδούχοι αμύνονταν κυρίως και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να φτάσουν στην εστία του Γλύκου

Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις στην επανάληψη, προσπαθώντας να… βρουν μία λύση για την επιθετική αδυναμία των ομάδων τους. Η είσοδος του Βλαχοδήμου στον αγωνιστικό χώρο βελτίωσε την εικόνα των γηπεδούχων, που πίεσαν για το γκολ.

Παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων από την πλευρά των γηπεδούχων, η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ είχε δυο καλές στιγμές με τους Γιάννου και Αθανασιάδη, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την εστία της Ξάνθης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε