Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόλλησαν στο μηδέν στους Ζωσιμάδες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την εμπειρία και την κατοχή της μπάλας, ο Πλατανιάς τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου αλλά κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι έμειναν στο 0-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού, είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη όμως δεν τα κατάφεραν και έφυγαν ελαφρώς απογοητευμένοι από το γήπεδο.

Ο Πλατανιάς από την άλλη με αμυντικούς προσανατολισμούς και ξεχασμένο τον Αναστασάκο στην επίθεση είναι σίγουρα ικανοποιημένος με το 0-0.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου. Τα σουτ του Τζάνη και Ντε Βισέντι όμως βρήκαν σε ετοιμότητα τον Κηπουρό.

Όσο η ώρα πέρναγε και οι γηπεδούχοι μπήκαν στη λογική του βαθμού της ισοπαλίας και έτσι ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν άλλες ευκαιρίες ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Φεγκρούς, Ντάσιος (86′ Κεϊτά), Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου (79′ Τσουκαλάς), Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς, Τζάνης (67′ Βίλα).

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Ουντότζι, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς (71′ Γκονζάλες), Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος (93′ Μιρτσέτα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε