Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κονέ: Χρωστάω πολλά στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Κονέ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, μίλησε για την Ελλάδα, για το επικείμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και για την παρουσία του στην Μπολόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκε η Ελλάδα είπε: “Η Ελλάδα μου έδωσε τα πάντα, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν ποδοσφαιριστή. Χρωστάω πολλά σε αυτή τη χώρα, που πρόσφερε φιλοξενία στον πατέρα μου, έναν βιολόγο, όταν αποφάσισε να έρθει και να ζήσει εδώ”.

Για το παιχνίδι με τη Βοσνία τόνισε: “Έχουμε καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ. Αμυντικά είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά όχι ακόμη επιθετικά”.

Για τη θέση που επιθυμεί να αγωνίζεται σχολίασε: “Νιώθω πως μπορώ να εκφραστώ καλύτερα όταν παίζω σαν μεσοεπιθετικός, αλλά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Δεν είναι πρόβλημα για μένα είτε παίζω στον άξονα είτε στα άκρα. Θα αγωνιστώ όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου”.

Τέλος, για την παρουσία του στην Μπολόνια τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος δήλωσε: “Είναι δύσκολο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στη Serie A. Το πρωτάθλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλή τακτική και πολύ μεγαλύτερη ένταση από το ελληνικό. Για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι αναγκαίο να αλλάξει τελείως τη νοοτροπία του για να παίξει εκεί. Δίνω τα πάντα στο γήπεδο και δεν σταματώ να δουλεύω για να βελτιώνομαι και να έχω μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε