Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνου: Να αποχωρήσουν Βαρδινογιάννης – Βγενόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού καλεί Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να αφήσουν έξω από τη δικαστική τους αντιπαράθεση την ομάδα και να καταθέσουν τις μετοχές τους.

Ο Παναθηναϊκός “διαλύεται” και Τζίγγερ – Βγενόπουλος τσακώνονται

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ηγήθηκε της προσπάθειας που έκαναν οι Παλαίμαχοι για να δώσουν λύση στο “τριφύλλι” και από τις επάφες που είχε με τους μετόχους συμπέρανε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα, όσο μαίν η κόντρα Τζίγγερ – Βγενόπουλου.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στο “NovaΣΠΟΡ FM”:

-Για τις συναντήσεις που είχαν με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο και τα πλάνα τους να σωθεί η ομάδα: 

“Τα όπλα δεν θα τα καταθέσουμε. Απλώς δεν μπορούμε να πάρουμε και να διαχειριστούμε τις μετοχές. Έχουμε όμως κάτι στο μυαλό μας, που πρέπει να δούμε πώς μπορεί να εφαρμοστεί και στη συνέχεια να βρούμε άλλους επενδυτές. Όχι όμως του στιλ ότι παίρνω εγώ της μετοχές. Στόχος μας είναι να μπει ένα τέλος στην πόλωση που υπάρχει μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου. 

Και με τους δύο ο ΠΑΟ δεν μπορεί να βρει λύση. Με κάθε προσέγγιση που γίνεται να τα βρουν το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει. Πρέπει να καταλάβουν ότι και οι δύο πρέπει να απέχουν για ένα διάστημα έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βρει την ηρεμία του. Να ασχοληθούν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά και ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να λειτουργήσει. 

Το θέμα είναι το «πως» θα αποτραβηχτούν. Εάν θα καταθέσουν τις μετοχές τους και με ποιον τρόπο. Το πρόβλημα είναι πως θα πείσουμε δύο ανθρώπους να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην έχουν επιρροή στη διοίκηση. Ο κ.Βαρδινογιάννης λέει «καταθέτω τις μετοχές μου». Ο κ.Βγενόπουλος λέει ότι βάζει χρήματα και άλλα εκτός αυτά που ορίζει το ποσοστό του στην ομάδα”. 

-Τι αναφέρει ο κ.Βγενόπουλος: 

“Λέει ότι εάν κάνουν οι παλαίμαχοι διοίκηση θα βάλω το ποσοστό μου και εάν χρειαστεί θα βάλω και περισσότερα χρήματα, ανεξάρτητα από εάν βάλουν ή όχι οι άλλοι μέτοχοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε