Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνου: Τίτλους με τον Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αντιπρόεδρος των “πρασίνων”, Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε πίστωση χρόνου από τον κόσμο, ενώ τόνισε πως ο Φερέιρα χτίζει το “νέο Παναθηναϊκό” που θα πάρει τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για την γνώμη του περί παραμονής του Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟ μέχρι το 2014: «Αφού λέει ο κύριος Αλαφούζος ως πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ότι θα μείνει ο Φερέιρα μέχρι το 2014 κάτι θα ξέρει. Κάτι θα έχει συζητήσει με τους ανθρώπους που έχει γύρω του και με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Σαφώς και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά τις αποφάσεις για τα θέματα της ομάδας τις παίρνει η διοικούσα επιτροπή. Όταν λέει ο Γιάννης Αλαφούζος πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα μείνει μέχρι το 2014 το λέει γιατί έχουν προγραμματιστεί κάποιες αλλαγές και κάποιοι στόχοι έτσι ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ελκυστικότερος».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟ και να διαφοροποιηθεί η εικόνα του στο πρωτάθλημα: «Γίνεται δουλειά στις Ακαδημίες και όπως βλέπετε δίνονται ευκαιρίες και σιγά-σιγά θα μπαίνουν όλοι. Γίνεται αναβάθμιση στον Παναθηναϊκό και εφόσον υπάρχει οικονομική ευχέρεια τότε θα γίνουν και ορισμένες μεταγραφές από το εξωτερικό για να βοηθήσουν την ομάδα.

Πλέον υπάρχει μια νέα διοίκηση, με νέο σχέδιο και προϊσταται ο κύριος Αλαφούζος. Ακόμα και οι φετινές μεταγραφές είναι νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Δεν τους έχουν βγει όμως τα παιχνίδια όπως με Πανθρακικό, με ΠΑΣ, με Άρη. Πρέπει να τους δοθεί χρόνος όπως και στον κύριο Φερέιρα. Δείξαμε εμπιστοσύνη στον Φερέιρα και θα συνεχίσουμε να τον εμπιστευόμαστε. Όπως βλέπετε και εσείς, ο Σεϊταρίδης έχει επανέλθει στα αγωνιστικά του επίπεδα με τον Φερέιρα στον πάγκο. Όπως και ο Βύντρα. Εμείς ζητάμε πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Πρέπει να δείξουν περισσότερη υπομονή. Φτιάχνεται ο νέος Παναθηναϊκός για να βγει στην Ευρώπη, να πάρει τίτλους με τον Φερέιρα. Απλά το άγχος, το στρες και η πίεση για την βαθμολογική θέση που πρέπει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός είναι αυτό που επηρεάζει αρνητικά».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μπουμσόνγκ τον Ιανουάριο: «Υπάρχει η σκέψη να γίνει μια συζήτηση με τον Μπουμσόνγκ. Να μας πει που οφείλονται οι τραυματισμοί που έχει. Ο Ζαν Αλέν είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής και έχει δηλώσει επανειλημμένως πως θέλει να μείνει στην ομάδα. Αν ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει αλλά εκείνος έδειξε πως θέλει να μείνει. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο του Παναθηναϊκού από τον Μπουμσόνγκ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε