Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κονστάντσο και με τη… βούλα

Την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Αργεντινός τερματοφύλακας που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 17. “Να βοηθήσω σε Ελλάδα και Ευρώπη”, τόνισε. Πιάνει “λιμάνι” και ο Μαρκάνο – “Ερυθρόλευκες” ματιές σε Μανωλά.

Πιάνει “λιμάνι” και ο Μαρκάνο – “Ερυθρόλευκες” ματιές σε Μανωλά

Αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και γνωρίστηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Φράνκο Κονστάντσο πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βάλει την υπογραφή στο τριετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”.

 
Μετά τις υπογραφές, ο 31χρονος γκολκίπερ που θα πήρε το νούμερο 17, τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελείωσαν όλα χωρίς πρόβλημα. Τώρα περιμένω πως και πως να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μπω στο κλίμα της ομάδας.

Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Έχω μιλήσει με τον Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για το κλίμα στο γήπεδο. Μου αρέσει πολύ που ο κόσμος είναι θερμός και βοηθάει συνέχεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ για το πρωτάθλημα αλλά και για να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε