Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κόντης: Έχουν ήδη μπει χρήματα από την Ελβετία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη αποκάλυψε πως έχουν μπει ήδη χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ από τον ελβετικό όμιλο, ενώ επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη στον «Libero 107.4»:

«Η έντεχνη λασπολογία κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είπαμε στη συνέλευση έπρεπε να μπουν με νόμιμο τρόπο στην ΠΑΕ, χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες. Όπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης».

Για το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος του εν λόγω ομίλου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του Μ.Κ μπορεί να πάρει τις μετοχές. Όποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Λάμπρο Σκόρδα: «Δεν μπορεί κάθε μέρα να πατάει στον πόνο των Αρειανών λέγοντας ψέματα, λασπολογώντας, βρίζοντας για να σωθεί επαγγελματικά. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί, αλλά φταίει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ που δεν είπε κάποια πράγματα το 2009. Το όνειρό του είναι να καταστρέψει τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου θα βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε