Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόντης: Πρώτος στόχος Λατίνος προπονητής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη μίλησε για την διάδοχο του Κούπερ στον πάγκο της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως εκτός των Πορτίγιας και Καστίγιο θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη στον Sentra 103,3:

Για την αποχώρηση Κούπερ: «Τα είπε ο ίδιος ο προπονητής. Είπε ότι η ομάδα χρειαζόταν σοκ και η μόνη λύση είναι να αποχωρήσω. Μας τα εξήγησε και τον πιστέψαμε. Αν τον δούμε τώρα σε άλλη ομάδα, δεν ξέρω».
 
Για την διάδοχη κατάσταση: «Επειδή καταλαβαίνετε ότι μας ξάφνιασε, είναι δύσκολο μεσούσης της περιόδου να είναι ελεύθεροι καλοί προπονητές. Θέλουμε έναν προπονητή που να μπορεί να μπει στη φιλοσοφία μας και να μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα του Αρη.Πάμε για Λατίνο βασκά αλλά και Ολλανδοί και Γάλλοι παίζουν καλή μπάλα, αλλά είμαστε μια ομάδα που δεν βασίζεται στη δύναμη αλλά στο καλό ποδόσφαιρο».
 
Για τον Καστίγιο: «Καταρχήν για να ολοκληρωθεί βοήθησε 100% ο ίδιος ο παίκτης που είχε όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιδί που δεν ήθελε να φύγει να πάει Ουκρανία. Είναι παιδί που επηρεάζεται από καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται. Ο Νέρι είναι εξαιρετικός παίκτης και μην ξεχνάμε είναι 26 χρονών κι έμαθα ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε λίγο καιρό θα είναι ο Νέρι που όλοι ξέραμε».
 
Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 παίκτες. Ήδη φέραμε τον Ντανίλο που είναι πολύ καλός πιτσιρικάς θα βοηθήσει στο κέντρο είναι έτοιμος για ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε