Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κοντοές: Δεν με σεβάστηκαν στην ΑΕΚ

Κοντοές: Δεν με σεβάστηκαν στην ΑΕΚ

Την ευγνωμοσύνη του στο κόσμο της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιάννης Κοντοές που μίλησε για τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως κάποιοι στην πρώην ομάδα του δεν το σεβάστηκαν.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Κοντοές μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-την πρώτη του εμφάνιση με τον Αστέρα: «Το ντεμπούτο μου συνοδεύτηκε από νίκη επί του Λεβαδειακού, που ήταν το σημαντικότερο. Σε προσωπικό επίπεδο χαίρομαι που πήγα καλά. Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παρότι δεν έχει διαφημιστεί ιδιαίτερα. Αν ήταν άλλη ομάδα και βρισκόταν στη δεύτερη θέση θα είχε μεγαλύτερη προβολή. Εμείς έχουμε εσωτερική παρακίνηση, όχι εξωτερική και μας ενδιαφέρει τι κάνουμε στο γήπεδο».

-τις διαφορές σε σχέση με την ΑΕΚ: «Ο Αστέρας είναι μια καινούρια ομάδα και δεν μπορείς να χειροκροτήσεις τις αναμνήσεις, όπως συμβαίνει με οπαδούς άλλων ομάδων, όπως και η ΑΕΚ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και τη φετινή πορεία, ο Αστέρας θα δημιουργήσει αναμνήσεις και θα χτίσει κάτι καινούριο. Είμαι σε μια υγιή ομάδα, με πρόεδρο και κόσμο που την αγαπά. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε στη δεύτερη θέση».

-τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΚ: «Ήθελα να ξεφύγω από μία κατάσταση. Ήθελα να φύγω από την Αθήνα, να αφοσιωθώ στο ποδόσφαιρο και να πάρω κάποιες αποφάσεις. Πρώτο μου μέλημα ήταν να πάω στο εξωτερικό και δεν το κρύβω, αλλά όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν μπορούσα για δύο μήνες να κάνω τίποτα. Στην Τρίπολη δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω από το να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Ήταν το κατάλληλο μέρος για να έρθω».

-τις αναμνήσεις του από την ΑΕΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον κόσμο της για την αγάπη που μου έδειξαν. Θέλω να καταλάβουν για ποιο λόγο έφυγα. Πέρασα πολύ όμορφα, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν με σέβονταν, ίσως κάποιοι με ήθελαν συμπαίκτη εκτός των τεσσάρων γραμμών πράγμα που δεν έκανα ποτέ μου».

-τη θέση του δεξιού χαφ που έπαιξε χθες: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Στο διάστημα που ήμουν εκτός, δούλεψα στη θέση του δεξιού χαφ με τον κ. Τσιώλη, καθώς κρίνει ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Φυσικά έχω πολλή δουλειά μπροστά μου κι εφόσον ο κόουτς θεωρεί πως μπορώ να αποδώσω εκεί, θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω».

-τις προσεχείς υποχρεώσεις του Αστέρα: «Πριν το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα υπάρχει ο Πλατανιάς. Προέχει το Κύπελλο. Είναι μια ευκαιρία για μας να δείξουμε τη δουλειά που γίνεται εδώ πέρα. Στόχος μας απέναντι στον Πλατανιά είναι η νίκη. Με το ρόστερ που έχουμε μπορούμε και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι».

-τους στόχους του Αστέρα: «Μόνο 4-5 ομάδες δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλό ρόστερ, διοίκηση που αγαπά την ομάδα και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Αν θεωρήσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, για μας η δεύτερη θέση θα είναι σαν πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε