Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοντοές: Δεν βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και την επόμενη μέρα  του συλλόγου μίλησε ο Γιάννης Κοντοές.

Αναλυτικά όσα είπε στην “ΕΡΑΣΠΟΡ” ο Γιάννης Κοντοές:

«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα και δεν μετέχουν δύο ομάδες, είναι αυτό που λέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Δεν βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε τη δουλειά μας. Αν δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, τα πράγματα είναι δυσκολότερα. Παίζουμε για τα λεφτά, αλλά τώρα δεν είναι μόνο αυτό. Το ποδόσφαιρο έχει υποβιβαστεί στην Ελλάδα»

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Τα απλά και καθημερινά πράγματα δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε. Κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Δεν είναι μόνο στην ΑΕΚ. Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να εντάξουν πολλά νέα παιδιά οι ομάδες».

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Δεν μου αρέσει να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Ηθική δέσμευση υπήρχε από τον Ιανουάριο. Τελείωσε ο πρώτος χρόνος στην ΑΕΚ και μου είπαν ότι τόσα προβλήματα δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά. Περάσαμε καλά, γιατί όλοι ήταν καλοί χαρακτήρες. Όπως ο Γεωργέας, ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος, που κρατούσαν τα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ παραμένει ΑΕΚ. Είναι σημαντικό να φοράς τη φανέλα της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε