Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόντρα στην παράδοση η Ρεάλ – Ζει το όνειρο της η Κοπεγχάγη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με δύο σπουδαία ματς συνεχίζεται η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Ζερλάν η Λυών που έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ θέλει να επαναλάβει τον περυσινό θρίαμβο ενώ στη Δανία η Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Τσέλσι.

Λυών – Ρεάλ Μαδρίτης (21.45)

Οι Γάλλοι με οδηγό την περυσινή τους εμφάνιση, υποδέχονται την Ρεάλ η οποία θα προσπαθήσει μετά από χρόνια να προκριθεί στους “8”. Ο Λισάντρο Λόπεζ θα χάσει το μεγάλο ματς και ο Γκομίς αναμένεται να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Μουρίνιο έχει όλα του τα όπλα διαθέσιμα και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον Αντεμπαγιό ή τον Μπενζεμά στην κορυφή της επίθεσης.

Κοπεγχάγη – Τσέλσι (21.45)

Η Κοπεγχάγη έχει κάνει και με το παραπάνω το χρέος της τη φετινή σεζόν αλλά όπως απέδειξαν και στη φάση των ομίλων οι Δανοί δεν σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα. Η αγωνιστική τους απραξία εδώ και 2,5 μήνες αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αλλά και η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Αντσελότι πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους “μπλε”. Αντίθετα ο Νταβίντ Λουίζ  θα πρέπει να περιμένει αφού είναι τιμωρημένος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε