Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοντρέρας: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης ενώ αναφέρθηκε και στα έκτροπα του Βόλου.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό:

“Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε κάθε αγώνα έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου με ιδιαιτερότητες, στο οποίο εμείς θέλουμε την πρόκριση. Νομίζω ότι το γεγονός πως έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα είναι θετικό.”

Ο Χιλιανός αμυντικός αναφέρθηκε στα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βόλο: “Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο στην ζωή μου και νομίζω ότι αυτό ισχύει και για άλλους συμπαίκτες μου. Νιώσαμε έντονα τα χημικά και τα δακρυγόνα και ήταν αμφίβολο αν μπορεί να γίνει και παιχνίδι. Για μένα το χειρότερο είναι ότι τέτοιου είδους επεισόδια, στην Ελλάδα πλέον θεωρούνται αυτονόητα και δεν προκαλούν μεγάλη εντύπωση. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά ευτυχώς το παιχνίδι κύλησε καλά για μας και πήραμε τη νίκη. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Η έδρα, το κίνητρο που έχει μία ομάδα όταν παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και τα προβλήματα στο να κοντρολάρουμε τους γρήγορους αντιπάλους μας. Ήμασταν, όμως, πολύ αποτελεσματικοί και πήραμε τους τρεις βαθμούς.”

Τέλος μίλησε και για το μέλλον του: “Έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι πως θα είμαι εδώ και μέχρι την τελευταία μέρα θα δίνω τα πάντα για την ομάδα αυτή. Όμως θέλω να συνεχίσω να παίζω για πολύ ακόμη και μακάρι πραγματικά αυτό να γίνει με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Περνάω πολύ καλά εδώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος, νιώθω την αγάπη του κόσμου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσω για αρκετά χρόνια ακόμη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε