Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κοντρέρας: Μπορεί να με έχουν… τελειωμένο αλλά ακόμα ελπίζω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την θέληση του να εξακολουθήσει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι εξέφρασε ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας στη “Metrosport”:


«Θέλω να μείνω. Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό ΄έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του.

Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί να με έχουν… τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε