Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κοντρέρας: Όλοι να βοηθήσουν τη Χιλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ προσκάλεσε όλους του Έλληνες να βοηθήσουν την πατρίδα του, τη Χιλή που χτυπήθηκε από το φονικό σεισμό.

“Επικοινώνησα με τους συγγενείς μου, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι όλοι καλά. Η χώρα μου δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα, είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη η κατάσταση. Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες ότι θα είναι καλύτερα

Οι παίκτες θα βοηθήσουν τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, με όποιον τρόπο είναι δυνατόν. Είναι δύσκολο να λέμε τώρα ότι θα γίνουν φιλικά για αυτό το σκοπό.

Θα είναι καλό όποιος μπορεί να συμμετέχει στην προσπάθεια βοήθειας, στην οποία θα μετέχω κι εγώ.

Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφορά όλον τον πλανήτη γιατί είναι ένα πρόβλημα που όλες οι χώρες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την ανησυχία που επιδεικνύετε, αλλά και που μου δώσατε τη δυνατότητα να μιλήσω για αυτό και κάνω έκκληση προς όλους να βοηθήσουν.

Τα προβλήματα που προκαλεί η φύση δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Μακάρι να τελειώσουν γρήγορα για να έρθει η ηρεμία στη χώρα” ήταν το μήνυμα του Χιλιανού παίκτη του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε