Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κοντρέρας: Τεράστια ευθύνη – Μασάδο:Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα δύο τελευταία μετεγγραφικά του αποκτήματα, Πάμπλο Κοντρέρας και Πάουλο Μασάδο. Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε ότι η ευθύνη της αντικατάστασης του Μέλμπεργκ είναι τεράστια, ενώ ο πρώην παίκτης της Τουλούζ αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Μιραλάς πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη:

“Θέλω να καλωσορίσω τα δύο νέα παιδιά. Τα δύο νέα αποκτήματα. Έχουν έρθει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και από τις πιο μεγάλες της Ευρώπης. Τους ξέρω και τους δύο. Είναι μεγάλοι παίκτες και θα βοηθήσουν πολύ. Θέλω να ξέρουν πως πρωτίστως τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, για τον πρόεδρο και τον κόσμο του. Θέλω να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ό πρωτάθλημα, για το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα το κατακτήσουμε. Καλορίζικοι να είναι.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είπε: “Καλησπέρα σας. Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον πρόεδρο που μετά από πρόταση του Ντάρκο με πήραν σε έναν σύλλογο αναγνωρισμένο σε διεθνές επίπεδο.

Γνωρίζω πως είναι μία τεράστια ευθύνη που έχω αναλάβει. Ξέρω πως ο Αβραάμ και Μέλμπεργκ ήταν πολύ σημαντικοί για τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά με κάνουν να θέλω να σταθώ στο ύψος που απαιτεί ο σύλλογος, γιατί θα είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω γιατί ήμουν στην χώρα μου και έπαιζα στην πιο μεγάλη ομάδα, την Κόλο Κόλο. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω στην Ελλάδα ένιωσα ευγνώμων γιατί πέρασα τα πιο καλά ποδοσφαιρικά μου χρόνια εκεί. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που με έφεραν εδώ.

Από την πλευρά του ο Μασάδο τόνισε: “Καλησπέρα σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο, που είναι παλιός μου φίλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δίπλα του και σε έναν μεγάλο σύλλογο. Το αποφάσισα γιατί ήξερα πως ο Ολυμπιακός με ήθελε καιρό. Τώρα το αποφάσισα. Πάντα ήθελα να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα έγινε.

Η αγαπημένη μου θέση είναι στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί είναι που μπορώ να κάνω το καλύτερο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είναι όμως δύσκολο να εγγυηθώ πως θα είμαι ο ηγέτης της ομάδας.

Ναι είναι αλήθεια πως μιλούσαμε με τον Μιραλάς πολύ καιρό. Μου είχε πει ότι είναι μία μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και πως θα είναι πολύ καλά εδώ. Έτσι κατευθείαν με έπεισε ότι θα ήμουν πολύ καλά εδώ.”

Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπεναγιούν

Ορμπάιθ: Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά προτίμησα την Ρούμπιν

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε