Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοντρέρας: Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χιλιανός αμυντικός αφού υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, υποσχέθηκε ότι θα είναι αντάξιος των προσδοκιών.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των οπαδών και των ανθρώπων της ομάδας.

“Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο και θα κάνω τα πάντα για τους δικαιώσω. Μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα την έκαναν εύκολη.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της. Ήταν εύκολη η απόφαση, γιατί την έκανε έτσι ο Ολυμπιακός. Όταν σου γίνεται μία τέτοια πρόταση από μία τόσο γνωστή ομάδα, δεν μπορείς να την αρνηθείς. Εγώ θα προσπαθήσω να εκπληρώσω τις προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, που παλεύει για όλους τους στόχους του και για όλους τους τίτλους. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αφού μέχρι και πριν από μία εβδομάδα έπαιζα. Το εάν θα αγωνιστώ ή όχι στο φιλικό με τη Νάπολι είναι θέμα του προπονητή.

Ξέρω ότι ο πρόεδρος και ο κόσμος χάρηκαν πολύ που είμαι εδώ. Από την μεριά μου θα κάνω κάθε προσπάθεια για να έχω όσο το δυνατόν πιο καλή παρουσία στην ομάδα.”

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πάμπλο Κοντρέρας για τα επόμενα δύο χρόνια

“Έκλεισε” στην Έβερτον ο Μιραλάς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε