Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόρινθος: Συνελήφθη 28χρονος που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών!

Κόρινθος: Συνελήφθη 28χρονος που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών!

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν το νεαρό στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων Κιλκίς για την συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος διώκονταν με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή. Μαζί του συνελήφθη κι ένας 26χρονος, ο οποίος δεν έχει σχέση με το επεισόδιο, αλλά διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση για κλοπές.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος, προερχόμενοι από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Η αιματηρή συμπλοκή

Το αιματηρό επεισόδιο για το οποίο κατηγορείται ο 28χρονος έλαβε χώρα στις 7 Μαΐου. Ο φερόμενος ως δράστης μαζί με άλλους δύο οπαδούς του Ολυμπιακού -εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό- έκλεισαν “ραντεβού” με οπαδούς του Παναθηναϊκού προκείμένου να λύσουν τις διαφορές τους μετά από επεισόδιο που προηγήθηκε έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των “ερυθρόλευκων” στην Κόρινθο.

Ένας εκ των οπαδών του Ολυμπιακού πυροβόλησε με καλάζνικοφ εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο εξ αυτών στα πόδια.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο γιος του αστυνομικού για την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών στην Κόρινθο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε