Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κωστένογλου: Είχα πει ότι θα είμαι αμείλικτος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το κρούσμα απειθαρχίας του Κώστα Μανωλά, τονίζοντας πως ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, όσον αφορά ανάλογα θέματα στην ομάδα.
 
 
 
Μιλώντας στη “NOVA”, ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε ακόμα στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που αφορούσε την κακή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
 
“Είναι ένα πραγματικό γεγονός. Ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας και θα το λύσουμε όπως αρμόζει στην ΑΕΚ. Απλώς εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα ήμουν ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές ότι σε θέματα πειθαρχίας, σεβασμού και αρχών θα είμαι αμείλικτος, έτσι όπως αρμόζει στην ομάδα μας, αλλά και στο δικό μου χαρακτήρα. Την απόφαση αν θα είναι στην αποστολή θα τη δείτε (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε πριν παρθεί οριστική και επίσημη απόφαση για αποκλεισμό του Μανωλά από την αποστολή). Οποιαδήποτε όμως απόφαση παίρνω έχει γνώμονα το καλό της ΑΕΚ”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά με το ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ ο προπονητής δήλωσε: “Θεωρώ ότι η προσπάθεια των παικτών είναι εκπληκτική, όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σημείο. Έχουμε πολλά προβλήματα, με απουσίες. Από την άλλη έχουμε μία ομάδα νεοφώτιστη, με ένα καινούργιο προπονητή πολύ ικανό. Αυτό που λέω όμως στα παιδιά είναι ότι πρέπει να δείχνουμε διάθεση και ζήλο. Σε αυτό πρέπει να στοχεύουμε και έπειτα θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα.
 
Την επιτυχία θεωρώ ότι τη μοιράζονται όλοι και σε καμία περίπτωση δεν έχω συμβάλλει εγώ τόσο ενεργά. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω μπροστάρηδες να είναι οι παίκτες. Συμβάλλω και εγώ πρώτα ψυχολογικά και μετά σωματικά. Γι’ αυτό έχω δώσει συγχαρητήρια σε όλους. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι πάντα ευχάριστα. Θα έρθουν και άσχημες στιγμές. Θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Εφόσον επιστρέψουμε άμεσα θα δείξουμε το μέγεθός μας”.

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα παρά τις πολλές απουσίες, δείχνει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα σχολίασε: “Ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ότι θα δείξουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Και αυτό θα το δείξω εμπράκτως όχι μόνο στα λόγια. Μέσα από τη διαδικασία πολλή γρήγορα υπήρξαν ανάγκες και δόθηκε ευκαιρία στα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω όμως να κοπάσουν όλα πολλή γρήγορα. Να κοπάσουν οι θρίαμβοι και να μπούμε σοβαρά στο παιχνίδι”

Σχετικά με τη στάση των παικτών και την ανακοίνωση ο Κωστένογλου είπε: “Οι παίκτες μας επιβεβαιώνουν ακόμα μία φορά τη μεγαλοσύνη τους. Ελπίζω να τελειώσει αυτό το πρόβλημα. Αν πάρει διάστασεις και δε λυθεί στον επόμενο μήνα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Και σε συνδυασμό με ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε