Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κωστένογλου: Να βρεθεί λύση πιο νωρίς γιατί…

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο προπονητής της ΑΕΚ κάλεσε τον μεγαλομέτοχο, Νίκο Νοτιά να συμβάλει ώστε να βρεθεί λύση στο οικονομικό νωρίτερα από 45 ημέρες, καθώς, όπως τόνισε “αν δεν γίνει αυτό θα δημιουργηθούν προβλήματα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στην κάμερα της Nova:
 
«Οπωσδήποτε, όσο κάνουμε βήματα μπροστά τόσο θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Ο εφησυχασμός δεν αρμόζει σε εμάς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι και πολύ υπεύθυνοι σε αυτό που κάνουμε. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια καλή εικόνα και θα επιδιώξουμε σίγουρα τη νίκη. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί καταβάλουν τεράστια προσπάθεια. Το δείχνουν αυτό στις προπονήσεις αλλά και μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ όμως και ευελπιστώ πολύ σύντομα να βρεθεί λύση γιατί αν δεν γίνει αυτό θα δημιουργηθούν προβλήματα που ίσως θα δυσκολέψουν πάρα πολύ την πορεία της ομάδας μας».
 
Για τους τραυματισμούς: «Το θέμα των τραυματισμών ήταν κάτι το οποίο είχαμε προβλέψει για αυτό και είχαμε διαχειριστεί τα προβλήματα και το υλικό γενικότερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέραν τούτου όμως δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε ορισμένα πράγματα. Ο Λυμπερόπουλος θεωρώ ότι έχει τη λιγότερη ζημιά οπότε μέσα σε δύο Κυριακές θα έχει επανέλθει. Οι περιπτώσεις του Καφέ και του Βάργκας όμως, όπως πληροφορήθηκα, είναι περιπτώσεις που θα καθυστερήσουν. Εμείς έχουμε ανάγκη από κάθε ποδοσφαιριστή για αυτό και προσέχουμε ιδιαίτερα τις επιβαρύνσεις μας στην προπόνηση. Το γεγονός ότι παρουσιάζονται κάποια μυϊκά προβλήματα είναι είτε λόγω της ηλικίας είτε όπως στην περίπτωση του Βάργκας επειδή έλειπε, ήταν άρρωστος, εντάχθηκε και προσπαθήσαμε να του δώσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής ώστε να έχει πιο σωστή προσαρμογή για το παιχνίδι με την Κέρκυρά. Δυστυχώς όμως υπέστη κάποια τράβηγμα και θα μείνει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες έξω».
 
Για την εμφάνιση του Δημήτρη Σιαλμά: «Δεν αναφέρομαι ποτέ μεμονωμένα σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Δίνω όμως αξία σε όλους τους παίκτες μας, υπολογίζω σε όλο το ρόστερ. Για αυτό και κατά διαστήματα δίνω είτε λεπτά συμμετοχών είτε ολόκληρα παιχνίδια σε ποδοσφαιριστές που θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν».
 
Για την υπομονή των ποδοσφαιριστών: «Την υπομονή την έχουν δείξει εμπράκτως οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να βρεθεί πιο σύντομα από τις 45 μέρες κάποια λύση. Είναι πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Πιστεύω ότι ο κ.Νοτιάς που είναι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας να δώσει μια προσωρινή λύση και αργότερα να δοθεί μια καλύτερη και πιο ασφαλής λύσης. Τον έχουμε ανάγκη ως μεγαλομέτοχο αυτή τη δεδομένη στιγμή και νομίζω ότι θα καταβάλει οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό της ομάδας μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε