Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κωστένογλου: Σύντομα θα θέλω και το αποτέλεσμα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Η εξέλιξη του αγώνα στη Μόσχα μπορεί να μην τον ικανοποίησε, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα που παρουσίασε η Ένωση κόντρα στην Λοκομοτίβ.
Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τους Μοσχοβίτες, ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για τα σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης που διαπίστωσε στην ΑΕΚ
 
Ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε την στεναχώρια του για το διαφαινόμενο πρόωρο τέλος της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στο καθοριστικό τετ-α-τετ του Στιβ Μπέλεκ στο 15΄.
 
Όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου:
 
“Είμαστε στενοχωρημένοι για την ήττα επειδή παίξαμε καλά για δεύτερο σερί ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα ήταν ξανά καλή. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό αν έβαζε το γκολ ο Μπέλεκ. Θεωρώ κομβικό σημείο το 1-0 της Λοκομοτίβ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου γιατί για 20 λεπτά χάσαμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλος ήταν καλός”, τόνισε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός.

Και συνέχισε: “Για τη φάση του πέναλτι δεν ξέρω αν όντως είναι παράβαση, αλλά ξέρω ότι δεν απειλούσαμε σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Γενικά, πάντως, η εικόνα μας ήταν καλή στον αγώνα. Είχαμε πλάνο στο γήπεδο, υπήρξαν σημάδια επιθετικής βελτίωσης.
 
Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών, αλλά σύντομα δε θα μου αρκεί αυτό. Σύντομα θα θέλω και αποτελέσματα”.
 
Το σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΚ για την ρωσική ομάδα ήταν το εξής: “Η Λοκομοτίβ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, σαφώς καλύτερη από την Άντερλεχτ”.
 
Για το αν διαπίστωσε σημάδια ανάκαμψης από τους παίκτες του, ο 41χρονος προπονητής είπε: “Είχα ζητήσει από τους παίκτες θάρρος, θράσος και αυτοσυγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα αυτά αλλά θέλουμε δουλειά στην αυτοσυγκέντρωση γιατί τη χάσαμε μετά το 1-0. Υπάρχουν σημάδια, όμως, που δίνουν ελπίδα πλέον”.

Τέλος, ο Κωστένογλου μίλησε για το επόμενο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για την Σούπερ Λίγκα: “Μεσολαβεί πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και με προβληματίζει πολύ το πώς θα είναι η εικόνα μας. Θα ψάξουμε για τις κατάλληλες λύσεις ώστε να είμαστε όπως πρέπει. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και στο θάρρος που έχει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε