Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κοβάσεβιτς: Πάμε με στόχο τη νίκη!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Μιλώντας στον γαλλικό Τύπο, ο σύμβουλος του Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήγε στην Γαλλία έχοντας σαν στόχο τη νίκη, ενώ επισήμανε ότι η πιθανή συμμετοχή των “ερυθρόλευκων” στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα ήταν κάτι το θετικό για τον σύλλογο.
Η συνέντευξη του Κοβάσεβιτς:
 
– Ποιος είναι ο ακριβής ρόλος σας στον Ολυμπιακό;
 
“Είμαι σύμβουλος του προέδρου, ο οποίος είναι ένας επιφανής επιχειρηματίας στην Ελλάδα. Κάθε πρόσωπο με μεγάλες φιλοδοξίες πρέπει να έχει συμβούλους. Παράλληλα έχω έναν εποπτικό ρόλο για τις μεταγραφές και το σκάουτινγκ”.
 
-Η Μαρσέιγ είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς. Πώς είδατε τη γαλλική ομάδα σε εκείνο το ματς;
 
“Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό δεν είναι νέο. Διαθέτει παίκτες με μεγάλες φυσικές δυνάμεις, έχει καλή τακτική και έναν προπονητή μεγάλης κλάσης, που έχει δημιουργήσει ένα πολύ συμπαγές σύνολο. Είναι φαβορί για να φτάσει στους ‘16’. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν προφανές πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κάθε αντίπαλο”.
 
-Δεν ήρθατε στη Μασσαλία για τουρισμό…
 
“Είμαι φιλόδοξος από τη φύση μου. Από τη στιγμή που δεν έχουμε χάσει μαθηματικά τις ελπίδες μας για πρόκριση, διεκδικούμε ακόμη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Πάμε με στόχο τη νίκη, αν και η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι κάτι πολύ θετικό για το σύλλογο”.
 
-Τι ξέρετε για τη Μαρσέιγ;
 
“Όταν έπαιζα στη Λάτσιο παίξαμε με τη Ναντ και τη Λιόν, αλλά ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ. Ξέρω πως είναι ένας σύλλογος με ιστορία, με θερμή ατμόσφαιρα στις κερκίδες και ανυπομονώ για τον αγώνα. Οι παίκτες μας όμως έχουν συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες και μάλλον τους αρέσει να παίζουν σε τέτοιες έδρες”.
 
-Πώς βλέπετε το ελληνικό ποδόσφαιρο;
 
“Κάθε χρόνο βελτιώνεται. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και καλές ομάδες. Απόδειξη αποτελούν και τα καλά αποτελέσματα της Εθνικής. Είναι σημαντικό να είσαι μεταξύ των 12 εθνικών ομάδων που πέρασαν απευθείας στα τελικά του Euro 2012. Όμως υπάρχει άμεση ανάγκη να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα. Διαφορετικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα”.
 
-Ποια η γνώμη σας για την κρίση στην Ελλάδα;
 
“Κρίση δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Είναι εμφανής στην καθημερινότητα, αλλά με τον ίδιο τρόπο τη βλέπει κανείς στην Ισπανία ή στη Γαλλία. Δεν πιστεύω πως η κρίση απειλεί την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες έχουν προέδρους με βαθιές τσέπες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε