Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κουφός: Αν είμαι καλά… θα βρίσκομαι στο Ευρωμπάσκετ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κώστας Κουφός έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ελλάδας, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εφόσον είναι καλά στην υγεία του

Μιλώντας στο “Εθνοσπόρ”, ο διεθνής σέντερ -που εντυπωσιάζει με τους Νάγκετς στο ΝΒΑ- εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο επόμενο Ευρωμπάσκετ με την Γαλανόλευκη, ενώ δήλωσε ενήμερος για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Κώστα Κουφού:

– Τον επόμενο Σεπτέμβριο η Εθνική ομάδα θα βρίσκεται σε ακόμα ένα Ευρωμπάσκετ. Θα είσαι παρών και εσύ; 
«Είναι το όνειρο μου να παίζω στην Εθνική ομάδα! Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Ελληνοαμερικανός και που εκπροσωπώ τη χώρα μου στο NBA, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Η σεζόν είναι μεγάλη, χρειάζονται πολλά παιχνίδια ακόμα για να ολοκληρωθεί και πραγματικά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το σώμα μου εκείνη την περίοδο. Στόχος μου είναι να δώσω το “παρών”, αρκεί να είμαι σε καλή κατάσταση και να μπορώ να παίξω». 

– Για τον νέο προπονητή της ομάδας έχεις ενημερωθεί; Γνωρίζεις κάτι για τον Αντρέα Τρινκιέρι; 
«Ναι, έχω ενημερωθεί και ξέρω κάποια πράγματα για τον καινούργιο κόουτς της Εθνικής. Ξέρω ότι είναι πετυχημένος, έχει δείξει έργο στην ομάδα που βρίσκεται και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα πιο πετυχημένος με την Εθνική Ελλάδας!». 

– Οπότε, λοιπόν, να σε περιμένουμε; 
«Όπως σου είπα, θέλω να έρθω, αλλά θα δούμε πώς θα είμαι εκείνη την περίοδο. Σίγουρα μου έχουν λείψει οι φίλοι μου στην Ελλάδα και οι συμπαίχτες στην Εθνική ομάδα. Όλοι μου έχουν φερθεί εξαιρετικά και ανυπομονώ να τους συναντήσω ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε