Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κούγιας: Δέχομαι απειλές για να ανακαλέσω για τα στημένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ τόνισε ότι ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη από την Διευθυντή της Α’ ΔΟΥ Πατρών, πως υπάρχει ένα έγγραφο από την 3η Ιανουαρίου του 2011, μη νόμιμο με το σύστημα “taxis” και αφορά στο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αγυιά:

“Μου τέθηκε ένα θέμα. Να προσέχω, γιατί τα οικονομικά στοιχεία από την εποχή Μακρή δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Τους έδειξα το χαρτί το επίσημο από την Εφορία Πατρών, που υπάρχει βεβαίωση ότι η ΠΑΕ είναι “καθαρή”.

 
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά οφείλω να είμαι επιφυλακτικός με όσα γίνονται. Την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε σε σάιτ από την Κρήτη η είδηση ότι ενδέχεται η Παναχαϊκή να εμπλακεί σε ένα τέτοιο ζήτημα. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δέχθηκα επισκέψεις στο γραφείο μου τόσο από τους ανθρώπους του Ηρακλή, όσο και από τον κ. Κουράκη από τον ΟΦΗ, να βοηθήσω στις υποθέσεις τους. Τους απάντησα ότι δεν είναι το αντικείμενό μου.
 
Πρέπει να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες δέχομαι απειλές για τη ζωή μου και μου ζητούν να ανακαλέσω τις καταθέσεις για τα στημένα ματς. Είμαι ο μοναδικός μάρτυρας απ’ όλη την Ελλάδα γι’ αυτή την υπόθεση!
 
Αμέσως έστειλα εξώδικο στο λογιστή μας, για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Του ζήτησα να μου απαντήσει επακριβώς τι έχει γίνει και αν έχει υπάρξει κάποιο λάθος. Μου απάντησε με εξώδικο και με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έγινε λάθος εκ μέρους του. Θέλω να πιστεύω ότι όντως δεν έχει σχέση ο λογιστής μας με αυτή την υπόθεση.
 
Κάποιοι κινούνται για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου και το τονίζω εδώ από την Πάτρα, ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή.
 
Ετοιμάζω και ένα έγγραφο προς την ΕΠΟ που θα αναφέρονται όλα αυτά. Εμείς σαν ΠΑΕ, δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα…
 
Πιθανότατα είναι σχέδιο δολιοφθοράς. Το μυαλό μου πηγαίνει στα παλιά στελέχη της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ και στους ανθρώπους που μεθόδευσαν την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Α’ Εθνική και το άνοιγμα του δρόμου για τον Λεβαδειακό. Να ξέρετε ότι το επεισόδιο με τον κ. Καυμενάκη δεν ήταν τυχαίο. Ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών που έχω πληροφορηθεί ότι γίνονται.
 
Αύριο παίρνω το χαρτί και το στέλνω στην ΕΠΟ. Η ΠΑΕ θα κινηθεί κι εναντίον εκείνων που ενώ πήραν το κατασκευασμένο και “χοντροκομμένο” χαρτί δεν το ανέδειξαν. Επειδή δεν υπάρχουν χρέη, αυτή η υπόθεση κρύβει κάτι άλλο από αυτό που θέλει να δείξει αυτό το χαρτί.
 
Πρέπει να πιστοποιηθεί ότι η Παναχαϊκή δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της για να υπάρξει πρόβλημα με την άνοδο. Πρέπει να αποδειχτεί ότι δεν έχουμε πληρώσει κάποιο μήνα. Όμως εμείς προπληρώνουμε κάθε μήνα βάση τις ρύθμισης που έχουμε κάνει.
 
Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα… Αλλά, με τόσα που έχω δει στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν ξέρει… Οφείλω να είμαι επιφυλακτικός και να σας ενημερώνω. Η Παναχαϊκή δεν είναι Ηρακλής που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά. Αντίστοιχες υποχρεώσεις έχει και ο ΟΦΗ. Η Παναχαϊκή δεν έχει πρόβλημα και είναι συνεπής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε