Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κούγιας: Είμαι αηδιασμένος – Ήταν οργανωμένο σχέδιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά τη νέα δικογραφία στην οποία φέρεται να έπεσε θύμα, εξέφρασε τον προβληματισμό του και δεν έκρυψε το φόβο του.

Κι άλλη δίωξη στον Μαρινάκη για υποκίνηση αθλητικής βίας!

Μιλώντας στον Sentra FM για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν στους Μαρινάκη, Τσακογιάννη και Παπαδόπουλο μετά τη φερόμενη συμμετοχή τους σε υποκίνηση επεισοδίων κατά της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε:

“Έχω βαρεθεί να πέφτω από τα σύννεφα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, οδηγός του Γκαγκάτση τόσα χρόνια και ο Τσακογιάννης ο γνωστός φέρονται μαζί με τον κύριο Μαρινάκη να οργανώνουν επεισόδια εις βάρος μου. Παίρνω λοιπόν μια απάντηση τώρα γιατί δεν καταλάβαινα τι γινόταν.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε να αγοράσει την Παναχαϊκή. Μάλιστα με είχαν απειλήσει πως αν δεν πουλούσα θα πέρναγα δύσκολο χειμώνα. Έβλεπα λοιπόν οπαδούς με κουκούλες να με βρίζουν να σηκώνουν πανό και γενικά να υπάρχει τρομοκρατία.

Παίξαμε στο τέλος με 9 παίκτες και πήραμε το ματς στο 95΄. Στο τέλος κάτι περίεργοι τύποι άρχισαν να με βρίζουν χυδαία.
Ήταν σχέδιο οργανωμένο. Είχαν αποφασίσει πως ήμουν μαλακό υπογάστριο στο δικό τους έργο. Η δική μου ενασχόληση θα έφερνε στο προσκήνιο αυτά που έφερε. Είμαι απογοητευμένος. Είμαι φοβισμένος και αηδιασμένος.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε