Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κουκουλάκης: Ζητάω συγγνώμη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με επιστολή του στην ΚΕΔ ο Μιχάλης Κουκουλάκης παραδέχθηκε τα λάθη του στον αγώνα ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και ζήτησε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο.
Η διατησία του Μιχάλη Κουκουλάκη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εξόργισε τους παίκτες και την διοίκηση της ΑΕΚ καθώς στην έχουν δικαιολογημένα παράπονα για δύο τουλάχιστον πέναλτι και μία κόκκινη κάρτα. Οι σκληρές δηλώσεις του Στάυρου Αδαμίδη έστειλαν το μύνημα στην ΚΕΔ, ενώ την Τρίτη ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ήταν να ζητήσει την αποπομπή του Κουκουλάκη, ωστόσο ο διαιτητής με την επιστολή του προς την ΚΕΔ ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να δείξει πως πρόκειται για ανθρώπινα λάιθη.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Μιχάλης Κουκουλάκης στην ΚΕΔ και αποκάλυψε το Athletic Radio 104,2:

“Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών

Κουκουλάκης Μιχάλης
Διαιτητής ΣΔΠ Ηρακλείου”

O Μιχάλης Κουκουλάκης θέλησε να ζητήσει και προσωπικά συγγνώμη από τον Σταύρο Αδαμίδη αλλά αυτό δεν κατάστη δυνατό, αφού ο πρόεδρος της ΑΕΚ αρνήθηκε να του μιλήσει.

Έτσι ο διεθνής ρέφερι μίλησε μόνο με τον Βασίλη Δημητριάδη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε