Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κούπερ: Δεν μας αγχώνει η νίκη επί της Ατλέτικο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν θα τον… χαλάσει.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στη Νορβηγία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Ρόζενμποργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, θέλει να ρίξει τους τόχνους μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλικο και τονίζει ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα.

“Η Ρόζενμποργκ είναι πολύ καλή ομάδα. Μετά τη νίκη μας επί της Ατλέτικο όλοι περιμένουνε πολλά από μας, αλλά δεν θα αγχωθούμε. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για μας. Πάντα οι ομάδες μου παίζουν για τη νίκη κι όχι για δύο αποτελέσματα. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για την επιτυχία.

Η εμφάνισή μας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καλή, αλλά αν με ρωτήσετε, θέλω να δω την ομάδα μου ακόμη καλύτερη. Πάντα θα είναι αυτή η προσδοκία μου. Στόχος είναι να έχεις πάντα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου κι έτσι αντιμετωπίζουμε το ματς με τη Ρόζενμποργκ.

Στο ποδόσφαιρο οι καιρικές συνθήκες παίζουν το ρόλο τους. Ο καιρός τώρα είναι καλός και μαθαίνουμε ότι θα είναι περίπου έτσι και το βράδυ της Πέμπτης, ίσως με λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία. Οι παίκτες μου πρέπει να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν κάτω από όλες τις συνθήκες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε