Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κούπερ: Θέλουμε σκορ πρόκρισης – Εκτός αποστολής ο Κάλβο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Άρης είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ του Europa League. Οι κίτρινοι υποδέχονται την Τρίτη της Αούστια Βιέννης και θέλουν σκορ πρόκρισης. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κάλβο.

Ο Κούπερ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου ώστε ο Άρης να μπορέσει να πάρει ένα σκορ που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης.

“Δεν γνωρίζω αν θα παίξει ρόλο η θερμοκρασία για την ομάδα μου, αλλά στις προπονήσεις μας οι θερμοκρασίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ήταν υψηλές. Δεν θεωρώ, όμως, ότι αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί.

Η ομάδα μου καλείται να κάνει άλμα βελτίωσης, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό, με ομάδες από καλά πρωταθλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη, γιατί πληρώνονται ακριβά και ένα μικρό λάθος μπορεί να σε αφήσει έξω.

Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισάξιες. Αν αξιολογήσουμε το δικό μας παιχνίδι, η ομάδα μου έχει βελτιωθεί ένα 15% και αυτό έχει να κάνει με κινήσεις και τακτικές. Θέλω να διατηρήσουμε την πειθαρχία και την οργάνωση».

Η Αούστρια είναι καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αρκεί να σκεφτούμε ότι δυσκολευτήκαμε στο ματς με τη Γιαγκελόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πρέπει να το δείξουμε αυτό στους δύο αγώνες απέναντι στην αυστριακή ομάδα.

Η δουλειά που κάναμε, είναι πολύ σκληρή. Δυστυχώς, όμως, με κάποια προβλήματα τραυματισμών. Εντούτοις, εμπιστεύομαι το ρόστερ μου. Αυτός είναι διαφορετικός γύρος και νομίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι μπορούν να κριθούν τα πάντα. Θα κάνουμε το καθετί δυνατό για να ανυψώσουμε το ηθικό του κόσμου μας, που θα μας δώσει την ώθηση που μας δίνει πάντα.”

Εκτός ο Κάλβο

Όπως αναμενόταν ο Τόνι Κάλβο αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω του τραυματισμού του.

Η 18μελής αποστολή:

Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Τόχα, Μενδρινός, Πρίττας, Ναφτί, Καζναφέρης, Τσεζνάουσκις, Χαβίτο, Τσέζαρεκ, Κόκε, Ρουίς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε