Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κούπερ: Τους ξέρουμε, δεν τους υποτιμούμε αλλά θα προκριθούμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Άρη έδωσε το στίγμα ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην Πολωνική Γιαγκελόνια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι κίτρινοι φιλοξενούνται την Πέμπτη στις 21.45 από την Γιαγκελόνια, μία ομάδα άγνωστη στο ευρύ κοινό όχι όμως και στον Έκτος Ραούλ Κούπερ.

Ο προπονητής του Άρη στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τόνισε:

“Γνωρίζουμε θετικά στοιχεία του αντιπάλου. Πρόκειται για μια ομάδα που συμπεριφέρεται σωστά με την κυκλοφορία της μπάλας, που τρέχει, είναι ισορροπημένη, που αξίζει όλο το σεβασμό. Αισιοδοξούμε ότι θα περάσουμε το πρώτο τεστ απέναντι της, καθώς έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ανεξάρτητα, βέβαια, με το τι βλέπει, ο κάθε προπονητής κάνει τα πλάνα του, ώστε οι παίκτες του να παίξουν δυνατά.

Κάθε ομάδα θέλει να νιώθει σιγουριά ότι μπορεί να κερδίσει μια πρόκριση. Έχω καθίσει σε πάγκους σημαντικούς και έχει τύχει με αντίπαλο χαμηλότερο στα χαρτιά να έχουμε υποφέρει να κερδίσουμε πρόκριση. Από αυτό έχω μάθει να μην υποτιμώ κανέναν. Η εμπειρία και ποιότητα που μπορεί να έχει μια ομάδα μπορούν να εξισορροπηθούν με πάθος και διάθεση που είναι δυνατό να υφίσταται από την άλλη πλευρά. Νιώθω σιγουριά για τη δουλειά που κάναμε. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε την πρόκριση. Για να υποτιμήσεις έναν αντίπαλο πρέπει οι διαφορές απέναντι του να είναι τρανταχτές, κάτι που δεν βλέπω στην προκειμένη. Είναι αρκετά λυμένοι οι ποδοσφαιριστές μου, πιστεύω ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε ένα ενενηντάλεπτο. Για την ενδεκάδα κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου και θα άλλαζαν μόνο αν είχαμε πρόβλημα την τελευταία στιγμή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε