Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κούπερ: Υπολογίζω στον Χαβίτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χαβίτο και υπογράμμισε πως όσο ο παίκτης κάνει αυτά που θέλει θα τον χρησιμοποιεί.

“Ο Χαβίτο στις προπονήσεις δείχνει μεγάλη διάθεση, δεν άλλαξε το πως προπονείται και δείχνει ότι δεν έχει επηρεαστεί από τις δηλώσεις που δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα, είναι επαγγελματίας και όσο δείχνει την ίδια διάθεση και την ίδια προσπάθεια, εγώ θα συνεχίσω να τον υπολογίζω. Αν τον δω να διαφοροποιείται στην πορεία, να αλλάζει η αγωνιστική του διάθεση και να  μην είναι αυτός που πρέπει να είναι, ίσως αναγκαστώ να λάβω τα μέτρα μου, αλλάζοντας τα πλάνα μου και παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις, ίσως και η διοίκηση αναγκαστεί να λάβει τα μέτρα της. Μέχρι τότε όμως εγώ τον υπολογίζω”, είπε για τον Ισπανό μέσο ο τεχνικός του Άρη ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές:
 
“Δεν έχει ανοίξει ο δρόμος δεν είναι ούτε κοντά ούτε μακριά. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για προτάσεις που μελετάμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη προτεραιότητα. Σκοπός μας είναι να μελετάμε την κάθε κίνηση που γίνεται να είναι για το καλό της ομάδας. Μελετάω το γιατί ο ποδοσφαιριστής που έχει πάει δανεικός σε κάποια άλλη πως αποδίδει και γιατί το κάνει. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη πιστεύαμε ότι θα έχουμε κάποια άλλη προσθήκη στην εβδομάδα αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε.
 
Συνεχίζουμε τις σκληρές διαπραγματεύσεις και σίγουρα στον Τύπο θα βγούνε ονόματα και κάποια ονόματα που μπορεί να έχουν βγει δεν έχουν να κάνουν με εμένα. Αρχικά είχαμε κάνει τον σχεδιασμό για 3-4 ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι 3-4 ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που χρειαζόμαστε.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε