Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κούρσα για… δυο στον Ολυμπιακό

Κούρσα για… δυο στον Ολυμπιακό

Σκιλασί ή Κοντρέρας για στόπερ στους “ερυθρόλευκους”; Η μεταγραφή των δυο κεντρικών αμυντικών στους Πειραιώτες έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες…

Και οι δύο περιπτώσεις έχουν ιδιομορφίες. Ο Σκιλασί προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και να πάρει την αποζημίωση που θέλει. Αν συμβεί αυτό, τότε ανοίγει ο δρόμος για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, καθώς εμφανίζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ η ετήσια αποζημίωσή του υπολογίζεται στα 800.000-900.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ η Κόλο Κόλο δεν δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει, με δεδομένο ότι έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος στη Χιλή και δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Ο 33χρονος διεθνής αμυντικός, με θητεία στον ΠΑΟΚ, έχει δεχτεί πρόταση από τους “ερυθρόλευκους” για περίπου 490.000 ευρώ τον χρόνο, ωστόσο η Κόλο Κόλο πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε