Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κουτσιανικούλης… η επιστροφή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη.

Μετά από δυο χρόνια απουσίας από το Ηράκλειο, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
 
Η Κρητική ομάδα συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και έτσι ο παίκτης θα μεταβεί αύριο στην Κρήτη, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Εργοτέλη.
 
Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
“Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργοτέλη.
 
Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδα δήλωσε:
 
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά. Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε