Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Κράξιμο” στον Μπιάρσμιρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι άσχημες εμφανίσεις του Ματίας Μπιάρσμιρ με την φανέλα της Ρόζενμποργκ έκαναν ακόμα και τον προπονητή του να αφήσει αιχμές για την απόδοση του.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε βασικός σε δύο παιχνίδια της Ρόζενμποργκ. Στον ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Κύπελλο από ομάδα β΄ κατηγορίας με 4-0! και στην ήττα με το ίδιο σκορ από την Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μπιάρσμιρ έκανε και στα δύο ματς πολλά λάθη προκαλώντας την αντίδραση του προπονητή του.
 
Ο Νιλς Αρνε Εγκεν άφησε αιχμές για την παρουσία του παίκτη του Παναθηναϊκού, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σάντσγκαρντ που μεταπήδησε στη Μάλαγα.
 
“Δεν μπορώ να καταλάβω. Δουλεύουμε καθημερινά την άμυνα μας στις προπονήσεις. Νομίζω πως το πρόβλημα είναι ατομικό. Φαίνεται πως οι αμυντικοί μας δεν έχουν το απαιτούμενο ταλέντο. Σήμερα αποτύχαμε να αντικαταστήσουμε τον Στάντσγκορντ” δήλωσε ο βετεράνος τεχνικός.
 
Ο Μπιάρσμιρ έδωσε την δική του απάντηση: “Δεν νομίζω πως δουλεύουμε πολύ την άμυνα. Αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή και δεν έχω ενστάσεις ως προς τον τρόπο προπόνησής μας”.
 
Σημειώνεται ότι στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ (1-1) προτιμήθηκε ο 19χρονος Βάνγκμπεργκ
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε