Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Κράξιμο” Χιμένεθ στους παίκτες για τα ξενύχτια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δυσαρεστημένος από την είδηση ότι οι παίκτες του τα… ήπιαν μετά την ήττα με τον Άρη, εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ. Τι μήνυμα έστειλε στους υπόλοιπους.

Στον εισαγγελέα η ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της “ένωσης” στην σημερινή προπόνηση, για το συμβάν που είδε το “φώς” της δημοσιότητας και αφού επικεντρώθηκε στους τρείς “πρωταγωνιστές” Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς, στη συνέχεια απευθύνθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα.

Φέρτε να πιω να ξημερωθώ… – Δύο μπουκάλια ουίσκι μέχρι τις 6 το πρωί ήπιαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ

“Εμαθα τι έγινε μετά το παιχνίδι. Δεν είναι η καλύτερη εικόνα για την ομάδα μας. Εγω μετά το ματς, πήγα έφαγα και πήγα στο σπίτι μου. Δεν είχα όρεξη να βγω να διασκεδάσω… Εσείς είχατε; Δεν έχω πρόβλημα να βγαίνετε να διασκεδάζετε, αρκεί να έχουμε κερδίσει. Να μπορείτε να διασκεδάσετε και εσείς κανονικά. Τώρα χάσαμε και κάποιοι βγήκαν να ξενυχτήσουν… Όταν χάνουμε δεν είναι σωστό αυτό”, τους είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός, στάθηκε στον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του. “Πρέπει να σέβεστε την φανέλα, τον κόσμο και την ομάδα. Σας βλέπει ο κόσμος και δεν πρέπει να προκαλούμε. Αυτό είναι συμβουλή προς όλους, αλλά ειδικά για τους Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς που ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε