Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρατάει Παπασταθόπουλο η Βέρντερ!

Κρατάει Παπασταθόπουλο η Βέρντερ!

Ο Έλληνας αμυντικός έπεισε την ομάδα της Βρέμης με τις εμφανίσεις του και ο γερμανικός σύλλογος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του που είχε από την Τζένοα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Άλοφς, σε συνέντευξή του έκανε γνωστή την πρόθεση της διοίκησης να ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο που υπάρχει στο δανεισμό του Παπασταθόπουλου από την Τζένοα.

Έτσι, στο τέλος της σεζόν -όταν και λήγει ο δανεισμός του παίκτη- η Βέρντερ θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της κάτι λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ (3,5 εκατ. ευρώ για την Τζένοα και για τις “καθαρές” απολαβές του παίκτη ένα ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ).

“Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η απόφαση έχει ληφθεί και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Ο Σωκράτης είναι ένας παίκτης, ο οποίος σε λίγα χρόνια θα είναι αρκετά σημαντικός για την ομάδα”, τόνισε ο Άλοφς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της Βέρντερ Βρέμης έχουν ενημερώσει τους ομόλογους τους στην Τζένοα εδώ και μια εβδομάδα για την πρόθεσή τους.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παπασταθόπουλος -βάσει της αρχικής συμφωνίας- θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ αναμένεται σε μια εβδομάδα στη Βρέμη ο μάνατζερ του παίκτη, για να συζητήσει με της διοίκησης της Βέρντερ τους όρους του νέου συμβολαίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε