Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρατάει τον Τζιμπούρ – Ενδιαφέρεται για Βιτόλο – Του “στέλνουν” Οτσόα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρά την διάθεση που έχει ο Ολυμπιακός να… ρίξει τους τόνους στα μεταγραφικά του θέματα, η ομάδα του Πειραιά εμφανίζεται να κινείται πολύ δυναμικά!
Κινούμενοι μεθοδικά, οι “ερυθρόλευκοι”ήρθαν σε συμφωνία για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
 
Ο Αλγερινός επιθετικός ανταμείφθηκε για τις πολύ καλές του εμφανίσεις, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασίας τους προσφέροντας του διετές συμβόλαιο με απολαβές 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” ως γνωστό επιθυμούν να ενισχυθούν στην θέση του αμυντικού μέσου, μετά και την αποχώρηση του Ντουντού από την ομάδα. Ένας από τους παίκτες που φλέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο.
 
Ο μάνατζερ του παίκτη, Ράφαελ Θούρο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “katimagiko.gr” επιβεβαίωσε το “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον, τονίζοντας όμως αυτό που προέχει η συνάντηση με τον ΠΑΟΚ!
 
“Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, όμως δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα. Δεν θα πω τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι επίσημο από τον σύλλογο”, τόνισε μεταξύ άλλων μάνατζερ του Ισπανού μέσου.
 
Μία ακόμα θέση που οι Πειραιώτες ψάχνουν για να ενισχυθούν είναι αυτή του τερματοφύλακα. Πέρα από τα ονόματα των Γιακούποβιτς και Μάχο που ακούγονται από την Ελλάδα, συνεχίζει να υπάρχει στο προσκήνιο και αυτό του Γκιγιέρμο Οτσόα, με την ισπανική έκδοση του “Goal.com” να στέλνει τον γκολκίπερ της Αμέρικα στους Πειραιώτες.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο Γαλλικό πρωτάθλημα, μόνο που αυτή τη φορά, ο εγχώριος Τύπος κάνει λόγο για τον αμυντικό χαφ της Νανσί, Εν Γκουεμό, το όνομα του οποίου δεν απασχολεί για πρώτη φορά το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε