Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κραυγή αγωνίας από τους παίκτες της ΑΕΚ – “Είμαστε μόνοι”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους στον αγώνα με τον Πλατανιά τονίζοντας πως “μόνο εσείς μας έχετε απομείνει”, ενώ παράλληλα αφήνουν αιχμές για τις διοικητικές εξελίξεις που άφησαν εκτός Ευρώπης την ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παρέμβασή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς της ομάδας μας ότι είναι πολύ σημαντική πλέον για εμάς η παρουσία τους την Κυριακή στο γήπεδο. Η δική τους συμπαράσταση είναι η πιο πολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Γνωρίζουμε τις ευθύνες μας και έχουμε συναίσθηση ποιας μεγάλης ομάδας τη φανέλα φοράμε. Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι τουλάχιστον από την πλευρά μας τα δίνουμε όλα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία αυτά που καθημερινά συμβαίνουν πολύ καιρό τώρα. Αγωνιζόμαστε αδιαμαρτύρητα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της νυν διοίκησης, με την ελπίδα κάτι να αλλάξει. Την ίδια στιγμή στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων γίνεται κυριολεκτικά χαμός για πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από την ομάδα και στο δρόμο χάθηκαν.

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας δώσει μια απάντηση στα ερωτήματά μας;

Μεταξύ άλλων γιατί αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη ενώ είχαμε κερδίσει τη θέση μας από τα Play–off και εξήγηση δεν μας έδωσε κανείς μέχρι τώρα;

Είμαστε μόνοι και θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στα πολύ δύσκολα και τους περιμένουμε στο γήπεδο. Είναι το μόνο που μας έχει απομείνει».

Μια “ανάσα” απ΄το deal – Στην Αθήνα η Seymoyr Pierse

“Καυτή” αλληλογραφία στην ΑΕΚ!

Ο Κιντής κατέθεσε μήνυση εναντίον Αδαμίδη, Νοτιά, Παππά, Θανόπουλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε