Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κραυγή αγωνίας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσοι παίκτες έμειναν στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού βλέπουν ότι οι υποσχέσεις δεν τηρούνται και εξέδωσαν ανακοίνωση, ελπίζοντας ότι οι υπέυθυνοι θα σώσουν το τμήμα.

Οι πολίστες του Παναθηναϊκού βλέπουν ότι όσα κι αν τους υποσχέθηκαν δεν τηρήθηκαν και προσπαθούν μέσω της αποχής αλλά και της ανακοίνωσης που εξέδωσαν να συγκινήσουν τους υπέυθυνους.

Το ποσό που χρειάζεται το τμήμα για να ζήσει είναι 12.000 ευρώ το μήνα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, φέρεται να έχει προτείνει στους παίκτες να δώσει τα μισά από αυτά τα χρήματα αλλά χωρίς να δεσμευτεί μέσω συμφωνητικών αφού ανησυχεί ότι στο τέλος θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του και τα υπόλοιπα.

Ο έφορος, Νίκος Πλυτάς, έχει αναλάβει να τρέξει το τμήμα αλλά δεν κατάφερε ως τώρα να βρει τις χορηγίες που θα μπορούσαν να δώσουν λύση.

Οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν υπομονή, αρκετοί έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά όσοι έμειναν πίσω ζητούν άμεσα λύση.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί φίλοι

Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, αφού χρειάστηκε να περιμένουμε να περάσει το καλοκαίρι, χωρίς να ξέρουμε εάν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός υπολογίζει στην επόμενη ημέρα της ομάδας πόλο, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε για την παρούσα δύσκολη κατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος του ΠΑΟ, το οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε παλιοί και νέοι παίκτες εγνωσμένης αξίας, πρωταθλητές Ελλάδας, παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, συμφωνήσαμε να παραμείνουμε στον Παναθηναϊκό, μόνο με οδοιπορικά που αντιστοιχούν στα έξοδα των μετακινήσεων μας, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους.

Μέχρι σήμερα όμως και μετά την πάροδο τριών μηνών, παραμένουμε ουσιαστικά ακάλυπτοι και στον αέρα.

Χωρίς ιδιωτικά συμφωνητικά και απλήρωτοι, αφού κανείς από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν έχει δώσει (δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν θέλει…) τις απαραίτητες εγγυήσεις για να καλύψει τον εξαιρετικά χαμηλό προϋπολογισμό μας για τη σεζόν 2012-13.

Είναι προφανής η κακή οικονομική συγκυρία την οποία αντιλαμβανόμαστε, ωστόσο ο Ερασιτέχνης εξακολουθεί να υπάρχει, στηρίζοντας τα άλλα τμήματα που τον εκπροσωπούν.

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, ζητάμε το αυτονόητο. Δηλαδή να μας ξεκαθαρίσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εάν πρέπει να θεωρούμαστε ακόμα παίκτες του και τελικά τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού συνολικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως έστω την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα θα πρέπει να φανεί αντάξια της ιστορίας και του τεράστιου μεγέθους του συλλόγου που εκπροσωπεί.

Με σεβασμό

Οι αθλητές της ομάδας πόλο του ΠΑΟ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε