Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρίμα που δεν τον είδαν – ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

Φωτο Eurokinissi

Ο καλύτερος φετινός ΠΑΟΚ διελυσε μέσα σε 35 λεπτά τον Πανιώνιο στην άδεια Τούμπα. Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη.

Το LIVE  του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν καταιγιστικός. Ο Πανιώνιος απείλησε στο 6΄ αλλά ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 8΄με τον Μουσλίμοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον “δικέφαλο”. Μέχρι το 16΄ο ΠΑΟΚ έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του, αλλά στη συνέχεια ο Πανιώνιος ξύπνησε. Είχε δοκάρι με τον Τσότσαλιτς στο 21΄και μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με τον Κουμορτζί στο 24΄. Αφού οι “κυανέρυθροί” δεν τα κατάφεραν, το έκανε ο Φωτάκης ο οποίος στο 35΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Οι μεν γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι συμβιβάστηκαν με την ήττα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μανιάτη στο 77΄.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση όμως ο κόσμος του δεν μπόρεσε να την δεί απο κοντά λόγω της τιμωρίας. Τα άσχημα για τον “δικέφαλο” έρχονται απο τον τραυματισμό του Μουσλίμοβιτς ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά στο 31ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε