Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρίσιμο επταήμερο για Πρίγκιπα – Την άλλη εβδομάδα η άφιξη του

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Μία εβδομάδα έμεινε χρονικά μέχρι και την οικονομική επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ Τζίγγερ και Πρίγκιπα Σουλτάν, ο οποίος θα πρέπει την άλλη Τετάρτη -όταν και θα έρθει στην Ελλάδα- να… δείξει τα 15 εκατ. ευρώ της Α.Μ.Κ. για να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ο οικονομικός έλεγχος που έχει αρχίσει να γίνεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και περίπου δύο εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή) και σύμφωνα με τους όρους του M.o.U που έχουν υπογράψει τόσο η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και αυτή του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ θα πρέπει να μπουν τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην ΑΜΚ για να πάρει ο Σαουδάραβας το 54,7% των μετοχών του “τριφυλλιού”.
 
Ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας, υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θα βρεθεί στην Ελλάδα την άλλη Τετάρτη (30/11) (δεν θα βρεθεί τελικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ) και θα “δείξει” τα 15 εκ. ευρώ για να επικυρωθεί η συμφωνία με τον Τζίγγερ.
 
Από εκεί και πέρα, το μόνο που θα απομένει θα είναι η αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας για να μπορεί και τυπικά να πάρει στην κατοχή του τις μετοχές ο Σαουδάραβας.
 
Εν συνεχεία, η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή οφείλει να εμφανίσει άλλα 55 εκ. ευρώ (θα εμφανιστούν μέσω επιστολής της κυπριακής τράπεζας, όπως τα 15 εκ. ευρώ της ΑΜΚ), τα οποία θα μπουν στην ΠΑΕ ως το 2013.
 
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Παναθηναϊκό και τον Πρίγκιπα έχει πλέον αρχίσει, με το θέμα να οδεύει στην οριστική του κατάληξη, είτε θετική είτε αρνητική, με τα μέλη του ΔΣ της “πράσινης” ΠΑΕ να μην έχουν αφήσει εκτός. παιχνιδιού και το ενδιαφέρον της Arboris Capital (σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ξεκάθαρες εξελίξεις).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε