Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρίθηκε “αλμυρός” από την Λεβάντε ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο νεαρός αμυντικός της ΑΕκ προτάθηκε στην Λεβάντε, όμως τα χρήματα που ζήτησε ο ατζέντης του κρίνονται υπερβολικά από την διοίκηση της ομάδας

Το δημοσίευμα της “La Provincias” αναφέρει πως έχει γίνει ήδη συζήτηση μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας:

“Ο Μανόλο Σαλβαδόρ έχει στο γραφείο του μια πρόταση για τον Έλληνα νεαρό στόπερ Κώστα Μανωλά, έπειτα από συνομιλία που είχε με τον ατζέντη του παίκτη. Ο πολλά υποσχόμενος αμυντικός, που γίνεται 21 ετών αυτό τον μήνα παίζει στην ΑΕΚ και η καλή σεζόν που έκανε, δημιούργησε τις συνθήκες για να προταθεί σε πολλές ομάδες.

Μια απ’ αυτές είναι η Σαραγόσα, καθώς τον θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ που τον είχε υπό τις οδηγίες του στον ελληνικό σύλλογο. Η τιμή με την οποία προτάθηκε στην Λεβάντε από τον εκπρόσωπό του είναι 350.000 ευρώ, όμως αυτό το ποσό κρίνεται ως υψηλό από την ομάδα”.

Να θυμίσουμε ότι η Σαραγόσα του Χιμένεθ πράγματι κινήθηκε για την απόκτηση του Μανωλά, όμως -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, καθώς σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα ο Έλληνας αμυντικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις 300.000 ευρώ που του πρότεινε ως ετήσιες απολαβές ο ισπανικός σύλλογος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε