Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρόιφ: Δεν είναι προπονητής ο Μουρίνιο!

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε επίθεση στον Πορτογάλο τεχνικό για τον τρόπο που στήνει την Ρεάλ Μαδρίτης στους αγώνες με τους Καταλανούς.

Χαρακτηριστικά ο Γιόχαν Κρόιφ αναφέρει: “Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο το έκανε στην Μπαρτσελόνα ο ίδιος ο Μουρίνιο με τον τρόπο που έστησε την ομάδα του. Παίζοντας με επτά αμυντικούς στην έδρα του έδειξε ότι φοβήθηκε πολύ. Eίναι ένας προπονητής τίτλων, όχι ποδοσφαίρου. Ή καλύτερα δεν είναι ποδοσφαιρικός προπονητής αν θέλουμε να δούμε το άθλημα σαν θέαμα, σαν διασκέδαση”.

Ο “ιπτάμενος Ολλανδός” δε διστάζει να κατακρίνει ακόμη και την εθνική ομάδα της πατρίδας του προκειμένου να παρομοιάσει τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ρεάλ: “Για πολλούς λόγους η αναμέτρηση Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μου θύμισε τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία.
 
Εκείνη τη μέρα ντροπής για την τεχνική ηγεσία της Ολλανδίας που προσπαθούσε να καταστρέψει αντί να δημιουργήσει ποδόσφαιρο. Και έτσι συνέχισε. Αμύνθηκε, αφήνοντας μια πολύ κακή εικόνα σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει όμως κάτι περίεργο. Οι ίδιοι άνθρωποι που χειροκροτούν τώρα τον Μουρίνιο τότε είχαν θυμώσει και δικαίως με την εικόνα της Ολλανδίας” .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε