Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρόιφ: Δεν υπάρχει καμία Βραζιλία!

Κρόιφ: Δεν υπάρχει καμία Βραζιλία!

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Γιόχαν Κρόιφ, λίγες μέρες πριν τον προημιτελικό ανάμεσα στην σελεσάο και την Ολλανδία.

Ο “ιπτάμενος Ολλανδός” κατηγόρησε τον Ντούνγκα για τον αμυντικό προσανατολισμό που έχει δώσει στην ομάδα του και δήλωσε πως δεν θα πλήρωνε εισιτήριο για να πάει να την δει να αγωνίζεται.

 
Που είναι η Βραζιλία που όλοι γνωρίζουμε, σε αυτό το Moυντιάλ; Που είναι η βραζιλιάνικη μαγεία; Βλέπω αυτή την ομάδα και έρχονται στο μυαλό μου παίκτες όπως ο Φαλκάο, ο Ζίκο και ο Σόκρατες.

Τώρα οι μόνοι που μπορούμε να δούμε είναι οι Ζιλμπέρτο, Μελο, Μπάστος και Ζούλιο Μπαπτίστα. Δεν νομίζω πως οποιοσδήποτε θεατής θα ήθελε να πληρώσει για να δει αυτή την ομάδα”, ήταν τα λόγια του παλαίμαχου άσου που έσταζαν φαρμάκι!

“Το παιχνίδι της Βραζιλίας χρειάζεται περισσότερη ένταση. Πλέον, δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες. Οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την Βραζιλία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, να απολαύσουν ποδόσφαιρο με φαντασία, όμως σε αυτό το Παγκόσμιο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο.

Εχουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όμως ο τρόπος που αγωνίζονται είναι περισσότερο επικεντρωμένος στην άμυνα και λιγότερο συναρπαστικός. Είναι κρίμα για τους φιλάθλους. Ήταν μια από τις ομάδες που θα ήθελαν να δουν”, συμπλήρωσε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε