Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρόλντρουπ και Μαρτσένα για ΠΑΟ

Κρόλντρουπ και Μαρτσένα για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά. Μαρτσένα και Κρόλντρουπ είναι οι δύο βασικοί στόχοι των πράσινων.

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Μαρτσένα στον Παναθηναϊκό και οι Ιταλοί “απαντούν” με τον Κρόλντρουπ. Το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα των πράσινων θα υπάρξουν μετά το κρίσιμο ΔΣ και την εκλογή του νέου προέδρου.

Πάντως ξένα δημοσιεύματα εμπλέκουν ήδη τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα fiorentinanews.com, εμφανίζει τους πράισνους έτοιμους να καταθέσουν δελεαστική πρόταση στον Δανό αμυντικό που μένει ελεύθερος.

“Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει μια πολύ ελκυστική πρόταση για τον Κρόλντρουπ. Ο Δανός αμυντικός της Φιορεντίνα, που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, δεν έχει προχωρήσει σε ανανέωση, καθώς παρά τη συμφωνία για τη χρονική διάρκεια, υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό. Ο Κρόλντρουπ βρίσκεται ακόμη στην κορυφή της λίστας των παικτών που θέλει ο Παναθηναϊκός και η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη την επόμενη εβδομάδα να καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση.”

Την ίδια ώρα στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Βαλένθια έβαλε πωλητήριο στον Μαρτσένα. Οι νυχτερίδες ενημέρωσαν τον μάνατζερ του παίκτη ότι αν υπάρξει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ τότε θα τον αφήσουν να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό για έναν παίκτη ο οποίος το καλοκαίρι του 2011 μένει ελεύθερος, όμως αν οι απαιτήσεις της Βαλένθια πέσουν στο μισό τότε οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση του, αρκεί βέβαια να είναι λογική και η αξίωση του ποδοσφαιριστή.

Λέτο: Δεν θέλω να μιλάω για άτομα που δεν αξίζουν, όπως ο Βαλβέρδε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε