Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξανά για… ψώνια στην Σερβία ο Ολυμπιακός – Πάει φουλ για Κατάι

Την ώρα που μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα, οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται για δεύτερο συνεχόμενο “χτύπημα” από την Σερβία με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Αλεξάντερ Κατάι. Δείτε βίντεο.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο 23χρονος μέσος πέρασε με επιτυχία τόσο τις ιατρικές εξετάσεις όσο και τα εργομετρικά τεστ και την Παρασκευή θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια.
 
Ο Φέισα θα αμείβεται με 400 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ η μεταγραφή κόστισε 3 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 2.500.000 θα πάρει η πρώην ομάδα του, Παρτιζάν, ενώ τα υπόλοιπα 500.000 ευρώ θα δοθούν στην Χάιντουκ Κούλα, που είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, όταν τον έδωσε στους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου.
 
Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν φρόντισει να προλάβουν τυχόν άσχημες εξελίξεις και έβαλαν στο συμβόλαιο ειδικό όρο πως σε περίπτωση νέου τραυματισμού του παίκτη στο ίδιο σημείο, όπου είχε τραυματιστεί πέρυσι, ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να του λύσει το συμβόλαιο δίχως να του καταβάλει ούτε ένα ευρώ ως αποζημίωση.
 
Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά της Σερβίας. Ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα πιάσει “λιμάνι” δεν αποκλείεται να είναι ο Αλεξάντερ Κατάι. Ο 20χρονος άσος, που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την Βοϊβοντίνα αγωνιζόμενος πίσω από τους επιθετικούς, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην γειτονική χώρα και ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του.
 
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη έχει συζητήσει ήδη το θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Εντουάρντο Μαθία, ενώ ενήμερος είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος περιμένει να μάθει το ποσό που απαιτεί η ομάδα της Σερβίας για να τον παραχωρήσει.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε