Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξανά ισόπαλη η ΑΕΚ – Τη “φρέναρε” και ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Ένωση έμεινε στο 1-1 και άφησε δύο βαθμούς στην Κρήτη. Ο Λυμπερόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ αλλά ο Κατσικοκέρης απάντησε. Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου.

Δείτε το Live του αγώνα

Κραυγή αγωνίας από Κωστένογλου: Σχοινοβατούμε κάθε μέρα

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό δεύτερο έγινε στο Παγκρήτιο. Η ΑΕΚ  προηγήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο αλλά δεν έφυγε με το τρίποντο από την Κρήτη αφού στο 74′ ο Κατσικοκέρης έφερε το ματς στα ίσα. Στην προηγούμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσουν” το ματς.

Στο πρώτο μέρος ελάχιστες ήταν οι φορές που ανησύχησαν οι δύο τερματοφύλακες. Το ματς δεν είχε ρυθμό και η βροχή που έπεφτε επηρέασε τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Κωστένογλου επέλεξε μία ενδεκάδα που δεν είχε ξαναπαίξει μαζί ενώ στον πάγκο είχε παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας ήταν σαφώς καλύτερος. Η είδοσος του Γκερέιρο βοήθησε την Ένωση που στο 49′ άνοιξε το σκορ με το ωραίο σουτ του Λυμπερόπουλου.

Ο Εργοτέλης φάνηκε να επηρεάζεται πολύ από το τέρμα της ΑΕΚ, αλλά οι παίκτες του Κωστένογλου δεν μπόρεσαν να το εκμετελλευτούν.

Στο δίλεπτο 73′-74′ κρίθηκαν τα πάντα. Αρχικά ο Κυριακίδης σημάδεψε με δυνατό σουτ το δοκάρι του Αραμπατζή και στη συνέχεια η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από το γκολ αλλά ο Λαγός έκανε τη χειρότερη επιλογή στην αντεπίθεση της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε η χαμένη ευκαιρία για την Ένωση ήρθε και η ισοφάριση. Ο Κουτσιανικούλης με εξαιρετική ενέργεια γύρισε τον Κατσικοκέρη και αυτός σημάδεψε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (60′ Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Τζανακάκης (78′ Γιαλούσης), Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κλωναρίδης (70′ Καφές), Δέλλας, Λαγός, Αργυρίου, Σιαλμάς, Μπουγαϊδης (43′ Κοντοές), Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κάρλος (46′ Γκερέιρο), Ρίκκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε