Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξανά ο Ολυμπιακός για Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην περίπτωση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα στην Μπουντεσλίγκα φαίνεται πως στρέφονται ξανά οι “ερυθρόλευκοι”, ωστόσο προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Βαλβέρδε και οι ανανεώσεις των συμβολαίων.

Δεν ήταν μυστικό πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του Ερνέστο Βαλβέρδε από την εγχώρια αγορά, όταν Πορτογάλος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Τον Γενάρη ο Βιεϊρίνια μετακόμισε στην Βόλφσμπουργκ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα παίζοντας από τότε μόνο για 46 λεπτά.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του και ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα της γερμανικής ομάδας την κατάλληλη στιγμή.

Την ίδια ώρα στην ΠΑΕ δίνουν προτεραιότητα στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στον οποίο με νίκη θα κατακτήσουν και μαθηματικά του πρωτάθλημα. Αμέσως μετά, την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον ΟΦΗ για το κύπελλο. Μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μπει στην τελική του ευθεία το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν (Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε