Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξανά στο προσκήνιο Τσάκας και Πρίγκιπας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στη δημοσιότητα δόθηκε γραπτή δήλωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φαϊζάλ -από την πλευρά του εκπροσώπου του, Βλάσση Τσάκα- μέσω της οποίας τονίζει ότι θα επανέλθει εντός του Νοεμβρίου με νέα πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο κείμενο αναφέρεται πως ήταν επιλογή του Σαουδάραβα η… σιωπή του προηγούμενου διαστήματος, ενώ γίνεται λόγος για μια τελευταία προσπάθεια να αποκτηθούν οι μετοχές τωβν “πρασίνων”.

Αναλυτικά:

«Ριάντ 24/10/2012

Όλο αυτό το διάστημα η αποχή μας από τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό ήταν επιλογή μας.

Η αύξηση του Μ.Κ όπως προκηρύχτηκε από τους νυν διοικούντες ολοκληρώθηκε και τυπικά με πενιχρά αποτελέσματα. Ο πρόχειρος και ανεύθυνος σχεδιασμός του καλοκαιριού αποτυπώνεται, δυστυχώς, και στο γήπεδο με οικτρά αποτελέσματα για την ομάδα.

Παρακολουθήσαμε και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό. Κάθε μέρα που περνά η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Η ζοφερή οικονομική κατάσταση και η αδυναμία να δοθεί λύση έχει καταστήσει τον Παναθηναϊκό από πρωταγωνιστή κομπάρσο.

Εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, δηλώνουμε τη διάθεση μας να προσπαθήσουμε για μία ακόμα και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με τους συνεργάτες μου ολοκληρώνουμε μέσα στον Νοέμβριο την καινούργια μας πρόταση, την οποία και θα καταθέσουμε.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά όλοι όσοι δηλώνουν ότι αγαπούν τον Παναθηναϊκό να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν το αυτονόητο. Να μας παραχωρήσουν την ομάδα στηριζόμενοι στη φερεγγυότητα της πρότασης μας και στο αναπροσαρμοσμένο μας business plan. Μόνο έτσι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει, αφού βρει την εσωτερική γαλήνη και ομόνοια, και αποκτήσει μια νέα ισχυρή διοίκηση να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μπορούμε και θέλουμε να δώσουμε όραμα στα εκατομμύρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού και την απαραίτητη δύναμη που να τον κάνει ξανά αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud

υ.γ Ευχόμαστε στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη S.S. Lazio.»

“Μέσα” ο Κλόζε – Χωρίς Μαρκέτι η Λάτσιο

Προβληματισμός με Μπουμσόνγκ και σκέψεις… διαζυγίου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε