Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξάνθη – Λαμία: “Λευκή” ισοπαλία στα Πηγάδια

Ξάνθη – Λαμία: “Λευκή” ισοπαλία στα Πηγάδια
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λαμία στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράσει η Λαμία.

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα (0-0), έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και τη Λαμία, για την πρεμιέρα της Superleague.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Καμία από τις δύο ομάδες, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 6′ ο Ομο “έπιασε” την κεφαλιά, με τον Λουσέρο να διώχνει την μπάλα στη γραμμή, αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους. Στο 20′ νέα κεφαλιά από τον Αναστασιάδη, για τη Λαμία, δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ στο 64′ η Ξάνθη έχασε την ουσιαστικότερη ευκαιρία της για να ανοίξει το σκορ, με το σουτ από τον Λουσέρο, η μπάλα, όμως, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης (63′ Τριάδης), Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά (78′ Μεχία), Φλίσκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84′ Κουτρουμάνος), Πίτι (56′ Μπουλούλης), Βουό (69′ Τσούκαλος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις