Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Δώνη: Μένουν όσοι αντέχουν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Δώννης μετά την περιπέτεια που είχε με τη ληστεία στο σπίτι του, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ τους ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά αφού εξήγησε το σκεπτικό της διοίκησης και το δικό του όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στο οικονομικό σκέλος, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Είπε στους παίκτες ότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες όμως όσοι πάρουν απόφαση να μείνουν να το κάνουν με την καρδιά τους.

“Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ γνώριζα πως υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Κάνουμε μια προσπάθεια με τον πρόεδρο, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τα άλλα στελέχη να βρούμε λύσεις, μειώνοντας το μπάτζετ έτσι ώστε όλοι να πληρώνονται σε κανονικούς χρόνους.

Ξέρω πως αυτό είναι δύσκολο και όσοι δεν αντέχουν αυτή την διαδικασία και επιθυμούν κάτι άλλο, θέλουν να φύγουν, εγώ θα είμαι μαζί τους και θα τους βοηθήσω να βρούμε λύση. Όσοι όμως μείνουν και από την Πέμπτη είμαστε μαζί στην Ολλανδία θα πρέπει να το κάνουν με τη καρδιά τους για να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό.”

Διαβάστε επίσης:

Είχαν “υψηλές” προτιμήσεις! – Μόνο μεγάλα ονόματα “χτυπούσαν” οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Γ. Δώνη

Το χρονικό της πιο κινηματογραφικής καταδίωξης μετά την ληστεία στο σπίτι του Δώνη!

Στα χέρια της αστυνομίας και οι δυο αδίστακτοι ληστές της οικίας Δώνη! – Όλο το χρονικό της γιγανταίας αστυνομικής επιχείρησης!

“Και χιλιάδες φίλοι” – Οι τιμές των “πράσινων” διαρκείας

Σηφάκης, Σαμαράς και Νίνης κάνουν διακοπές με τον… Πίου(ΦΩΤΟ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε